Font: Twitter @institutMAC

Des del 2005 la participació de Castellers de Cornellà al pla de l’entorn ha suposat fer més propera l’activitat castellera als alumnes de les escoles de la ciutat. Seguint l’exemple d’algunes colles com els nostres padrins Minyons de Terrassa, Sabadell o Vilafranca, els Castellers de Cornellà volem donar un pas més i traslladar el món casteller al jovent dels instituts de forma més directa.

Els castells ens ensenyen a totes i tots valors com la corresponsabilitat, la participació, diàleg, confiança o el treball en grup entre molts d’altres; volem ajudar a inculcar aquestes idees al jovent oferint una activitat entretinguda i diferent de la seva rutina.

Iniciem amb molta il·lusió aquest projecte als centres INS Cornellà, INS Maria Aurèlia Capmany i INS Esteve Terrades durant els mesos de Febrer, Març i Abril. S’ensenyarà als i les alumnes el fet casteller i se’ls animarà a formar les seves pròpies colles castelleres per poder concloure amb una actuació conjunta de tots tres centres al finalitzar els assajos. Junts farem una gran Diada amb els i les joves dels instituts.

Castellers de Cornellà tenim com a clar objectiu d’aquesta temporada augmentar el gruix de camises, tant als assajos com a les actuacions. Amb aquest projecte esperem transmetre al jovent el nostre amor pels castells i fer-los descobrir una activitat que poden gaudir amb amics i família.