Reflexió – Joan Batllori

Bona nit COLLA!

suposo que ja tocava i no per pressions externes… (ahora os vais a cagar xD)

Faré una “petita” reflexió personal sobre coses que porto pensant i sensacions personals de fa un temps i d’ara.

Porto quasi 6 anys amb vosaltres i des del minut 0 vaig pensar “què guai, aquesta gent mola” i em vaig sentir súper acollit, des del minut -1, com ja han dit vàries persones “noves” a la Colla.

He vist entrar i sortir gent, com passa a totes les Colles, i sincerament mai m’havia sabut tant greu com la marxa d’ara d’un grup de jovenetes, que havien sigut canalla, per diversos motius, tots més que respectables.

Tot i que és preocupant, com s’ha dit aquest cap de setmana, tampoc crec que sigui “culpa” d’una “mala” gestió de ningú concretament. Al cap i a la fi la Colla la fem entre tots. Els equips tècnics i la junta directiva ESCOLLITS per tots nosaltres ens representen i ens marquen el camí, però com he sentit molt aquest cap de setmana, sobretot per noves incorporacions, som una gran família, que NO secta (bueno no tocarem aquest tema 😂). Per tant, per concloure aquest tema, penso que tots som responsables del que passa a la Colla i que ens hem de preocupar tots de tots.

Avui no entraré en valoracions personals de castells del cap de setmana ni d’assajos.

Els que hi vam ser vam viure un cap de setmana de puta mare. La gimcana va ser molt caòticament divertida per lo cafres que som tots plegats. La veritat és que les proves, penso que van ser molt encertades i ens vam conèixer tots una mica més. D’altra banda, penso que les estones lliures són una mica el reflex del que passa actualment a la Colla i és falta de cohesió de grup, vaja de Colla. És evident que hi ha grups però potser TOTS ens estanquem massa en una zona de confort.

També es va comentar el tema de la desmotivació que implica que vingui menys gent a assajos i actuacions. “Va, anem a fer el de sempre” se sent… Però el problema és que per “no fer el de sempre” hi hem de ser sempre TOTS. De res serveix plantejar-se castells grans si als assajos no tens un mínim de 4 cordons voltant els castells nets i tancant-ne les pinyes fins a 4ts, dosos. De res serveix pensar “buuuf vaig al 3r cordó, si no vinc a assaig no passa res” i no només perquè la posició quedi orfe sinó perquè la Colla confia que aquella posició l’ocupa qui l’ha d’ocupar.

Ara ve El Prat (💜) i després el Pedró i ni ens n’adonarem i ja serem a Diada, i llavors ja s’haurà acabat. I és llavors quan de poder pensar “bua no hem fet res, estem al pou” a pensar “ho hauríem petat si” o “bua ho hem petat” hi ha una fina línia que només depèn d’una cosa; LA IMPLICACIÓ DE CADASCÚ DE NOSALTRES A ASSAIG I PER TANT LA COHESIÓ DE COLLA que abans comentava.

Jo sincerament opto per la tercera opció. Així que, ni que sigui per no decebrem a mi 🤣 i després de toooot el tostonazo que us he deixat aquí, APRETEM-NOS TOTS BEN FORT LES FAIXES I TORNEM A FER TREMOLAR EL BAIX LLOBREGAT!

VISCA ELS CASTELLERS DE CORNELLÀ ARA I SEMPRE!

PS: Adrià n’estàs segur del que vas dir ahir? xD